Project Description

Debenhams, Watford

Client: Debenhams

Main Contractor: Simons Construction

Duration: April 2018 to September 2018

Value: £610,000

During our time working on a new Debenhams in Watford, we were tasked with the supply and installation of metal stud partitions, dry lining, MF ceilings, rafts and feature bulkheads and lay-in grid ceilings as part of a new store fit-out.

As we do with all clients, we worked closely to ensure that our partitions, linings, ceilings and other products were designed and fitted with the specific requirements of the project in mind. Being a key part of a £180 million extension, we made sure that our installations were in keeping with the modern design of the Watford shopping centre.

Construction Interior Design Ltd has also worked on the Debenhams store in Stevenage, which you can find out more about by clicking through to  its own project page